banner

Postup

Z 1/2l mléka odlije se trochu do hrnku a ostatní se dá vařit s kostkou cukru. Ve studeném mléce rozkvedlá se asi lžíce mouky, vlije se do vařícího mléka a zastálého míchání povaří. Osolí se dle potřeby, nakonec se vmíchá jemně strouhaný křen a omáčka se hned podává. Podávat s knedlíkem a nejlépe s uzeným masem. Mňam!!!

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Burizony trochu jinak

Následující recept:

Pudinková buchta

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici