banner

Postup

Suroviny:hrst povařených hříbků
menší cibule
hladká mouka
O,5 l mléka
100 ml 12% smetany
pepř,zeleninový bujon,2 bobkové
listy,3 kuličky nového koření
2 lžíce octa
kopr na ovonění

¨Cibuli nakrájíme nadrobno,osmahneme na oleji a až zesklovatí,přidáme 2-3 lžíce hladké mouky,uděláme zásmažku a potzom přilijeme trochu studené vody a mléko a pořádně rozmícháme.Přidáme povařené hříbky a koření,ocet a kopr.Vaříme asi 10 minut,sejmeme z ohně a přilijeme vlažnou smetanu.Nejlepší je s těstovinami.Dobrou chuŤ.Jo a už rostou!!!!!

Sdílejte stránku

houbovka s koprem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40