Recept: Omáčka na Fondue - bylinková

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: 150 g tvarohu, 3 lžíce zakysané smetany, 5 lžic šlehačky, 2 stroužky česneku, svazek pažitky, svazek kopru, petrželky a estragonu, 50 g salátové okurky, pepř a sůl.
Tvaroh umícháme dohladka se zakysanou smetanou a šlehačkou. Česnek prolisujeme, zelené koření jemně nasekáme, okurku nakrájíme na kostičky a vše vmícháme do tvarohového krému a ochutíme. Hotovou omáčku uložíme do chladu.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:18:42
Předchozí článek Sýrová omáčka k těstovinám nebo brokolici Další článek Koprovka se ŠMAKOUNEM
Diskuze
  • Všechno vypadá tak lákavě
    i tato omáčka, k čemu dáváte? Kuřecí, vepřové i hovězí? Asi si budu muset vyhradit jeden den k sestavení obměny jídelníčku     Je v těch Receptech už tolik dobrotek (olizující se smajlik  )
    Calamity J.   | 12.07.2007 19:14:19 | Reakcí: 1, poslední: 13.07.2007 10:00:32
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Všechno vypadá tak lákavě
      My jsme hlavně na kuřecí, ale manžel má zase raděj hovězí a mamka vepřové. Ale kuřecí převažuje - já vařím, musí se podřídit. :o)
      silenkaa   | 13.07.2007 10:00:32
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×