Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: kuře na paprice

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
osmahnu na oleji olivovém kuřecí stehna (většinou) přidám zeleninu pod svíčkovou asi 3 lžíce nebo víc podle toho kolik dělám omáčky cibuli menší nakrájenou jenom tak na kostky pak zaleju studenou vodou osolím kapičku opepřím kapku kmínu drceného a dám pod tlakovou poklici a nechám 20 minut ( máme zepter) vedle si zatím osmažím celou cibuli do sklovata na másle přidám mouku udělám z toho cibulovou jíšku na konec zamíchám mletou papriku ale jenom na chvilinku aby se rozpustila ale nepřipálila. Když je hotový maso tak ho vyndám do vývaru dám tu jíšku nechám vařit mezitím oberu to maso který dám nakonec do hotový omáčky kterou předtím jěště rozmixuju ponorným mixerem aby byla hladká a pro zlepšní do ní přidávám zakysanou smetanu. Většinou jíme s knedlíkem.
autor:    Poslední změna: 16.05.2008 10:02:15
Předchozí článek koprovka na sladko Další článek Jogurtový koláč-inspirace na víkend:-)
Diskuze
  • velmi lákavé kuřátko
    Výborný receptík. Já podle receptů vařit neumím, resp. nedělám to, vždy mě napadne něco, jak vypelšit, co přidat, co nedávat... takže podle receptu to není nikdy. I toto kuře vypadá jako "vlastní tvorba" 
    Nicméně výborný způsob. Jediné, co nám v domácnosti chybí, je tlakáč, už je na vánočním seznamu   
    Rozhodně zkusím  Super     
    JankaAnna   | 09.09.2008 18:24:48
    Reagovat | URL příspěvku
  • Hmm,to je hodně vylepšené kuře na paprice...
    KaJana   | 16.05.2008 20:53:34
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce