Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Hrnečkový perník

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
1 lžíce kakaa
1 vanilkový cukr
1 skořicový cukr
1 prášek do perníku
1 hrnek mléka
½ hrnku oleje
2 vejce

Sypké přísady smícháme v míse, přidáme tekutiny a vejce a dobře promícháme.
Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme pomalu ve vyhřáté troubě na cca 150°C.
Po upečení potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme dle zvyklostí.
Důležité je pomalé pečení, jinak moučník spadne a není kyprý.



autor: Stáňa    Poslední změna: 02.11.2007 13:32:50
Předchozí článek Rychlý moučník Další článek Nudle s mákem
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×