Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Rybízový koláč

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Suroviny:

Těsto:

20 dkg práškového cukru

20 dkg másla

5 žloutků

300 g polohrubé mouky¨

1/2 prášku do pečiva

 

Vrch:¨

červený rybíz

5 bílků

30 dkg cukru

 

Vymícháme těsto a dáme na pečící papír. Na vrch nasypeme rybíz a dáme zapéct na 20 min při 180-200 C. Po upečení natřeme na vrch ještě sníh z bílků s cukrem a dáme péct ještě na cca 15 min při 160C.



autor: anytsirK    Poslední změna: 31.07.2022 13:57:57
Rychlá bábovka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×