Recept: jablkoorechova buchta z pekarny

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Suroviny:
300 ml mléka1 žloutek100 g rozpuštěného másla5 lžic cukru1 vanilkový cukr1 lžička skořicešpetka soli500 g polohrubé mouky 1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme hrst hrozinek,hrstku  sekanych orechu a asi 200 g  nakrájených, oloupaných jablek,nejlepe obalenych ve skorici a vanilkovem cukru  
Poznámka: některé pekárny nemají na program Rychlý signál pro přidání surovin. Proto jablíčka přidáme ke konci hnětení
autor: Liberte    Poslední změna: 25.11.2009 14:03:10
Předchozí článek Lívance bez droždí a RYCHLÉ
(recept po babičce)
Další článek Honafí kokosový koláč
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×