Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Nepaříský dort

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Chtěla jsem Martinovi udělat k narozeninám pařížský dort.Nic na tom není tady to děláte běžně.Byla jsem si příliš sebejistá a nepřipustila si,že to nezvládnu.Nezvládla jsem to.
Korpus jsem si upekla v pohodě.Pak jsem podle receptu svařila 2 šlehačky s dvěma čoládama a s cukrem.Nechala vychladnout a chtěla ušlehat.Jenže neušlehala.Pořád to bylo tekuté.Po 20 minutách šlehání jsem to vzdala a chtěla jsem z toho udělat krém.Předce jen jsem do toho hodně investovala.Jenže ani s máslem se mi to nespojilo.Tak co s tím.Stará rada je,že se to má rozehřát.To jsem udělala,bylo to pořád řídké.Napadlo mě to zahustit pudingem.Ajaja to nebyl nejlepší nápad.V hrnci byla hnědá koule která plavala ve žlutém tuku.Nechala jsem to vychladnout,že když tak ,tak tam přidám mouku a vajíčka a upeču buchtu.PO vychladnutí jsem tomu dala šanci a znova to pořádně rozšlehala v mixeru a světe div se.byl to ten nejlepší čokoládový krém co jsem dosud jedla.Potřela jsem tím korpus a dort i když to nebyl paříž byl na světě.
A příčina proč to nešlo ušlehat a proč to vlastně píšu?Přikryla jsem, na šlehači vrch utěrkou aby to neprskalo po kuchyni.Tam se nedostal vduch který by se do šlehačky zašlehal a tím pádem to nevyšlo.






autor: Honafa    Poslední změna: 18.09.2009 10:21:00
Předchozí článek brusinková buchta Další článek Maskovaný idián
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×