Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: co je klasika

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Kynuté těsto jsem dělala asi jen 3x a pokaždé jiné, tak čemu Vy říkáté klasické k.t.?
autor: Lucija    Poslední změna: 26.03.2009 22:31:05
Předchozí článek Buchta "šup - šup" Další článek Hraběnčiny řezy
Diskuze
  • Tež jsem si to u té bábovky říkala.Adi každý jak má rád.
    U mě je klasika,když jsem neměla pekárnu
    1kg mouky,600ml mléka,trošku cukru,2 žloutky,celé máslo,droždí.
    ted v pekárně dělám podle receptu a pokaždé jiné.Když je víc žloutku je křehčí,na crosany je lepší zase více másla,na houstičky zase mléko,na picu stačí voda.
    Honafa   | 27.03.2009 11:01:44
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×