Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Tip od cukrářky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
žloutkový krém
*0,5 l mléka
*2 pudinkové prášky
*cukr krupice
*půl kostky másla

máslový krém
*0,5 l mléka
*2 pudinkové prášky
*cukr krupice
*0,5kg másla (2 kostky)

Nemám pro vás recept na dortík,snad později.Jen vychytávku na krém.Pokud chcete tak zvaný žloutkový krém.Do půl litru mléka dáte ne jeden,jak je psáno,ale dva pudinkové prášky a cukr-ten normálně.Vše se smíchá hned ještě za studena a metličkou stále míchat!Až se budou tvořit bubliny v hustém krému,tak ještě vydržte alespoň minutku.Nevadí když jsou cucky,vážně ne.Je to opravdu hodně husté,hlavně míchat ať se nepřichytí nic ke dnu a nechat ty bublinky,to je důležité,kvůli chuti-odpařuje se škrob.Po vychlazení dáme z balení tolik másla kolik bylo mléka,takže půl kostky.Mixujeme a mixujeme.Když chcete tak zvaný máslový krém,vše se dělá stejně,jen na půl litru mléka je půl kila másla,ale já to šidím a taky to pak drží a dá se krásně zdobit.Veru
autor: veru-beru    Poslední změna: 04.07.2007 20:59:22
Předchozí článek Tvarohový krém s jablky (vhodné pro kojící) Další článek Jogurtová buchta
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×