Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Katův šleh

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
400 g vepřové kýty
olej,sůl,pepř
Hořčice,kečup,lečo,feferonky

Maso nakrájíme na malé kostičky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji společně s hořčicí.Během opékání přidáme několik lžic kečupu a krátce restujeme.Přidáme lečo,feferonky a mírně podusíme a dochutíme.
autor: Silvinka    Poslední změna: 27.10.2007 13:17:35
Předchozí článek Moravské kotlety naruby Další článek Pekingské placičky
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×