Recept: Vepřové kostky v mrkvi

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
600 g vepřové plece, 500 g mrkve, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, lžička kari koření,vývar, petrželka.

Postup: na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulim přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme je z obou stran. Pak podlijeme vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme, až je téměř maso měkké. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na hranolky a vše dusíme. Okořeníme kari a sekanou petrželkou. Podáváme s vařenám bramborem na větší kousky. Když něco zbyde brambory do toho přimícháme.

Je to moc dobré a lehoučké na přípravu.
autor: Stáňa    Poslední změna: 24.10.2007 09:55:49
Předchozí článek Celkem rychlá večeře-zapečené
maso s česnekem
Další článek Závitky z mletého masa
Diskuze
  • mnam tohle je moje uplne oblibene jidlo z dob skolni jidelny;)tak se to pokusim ted udelat. dik za recept:) 
    jecidlo   | 24.10.2007 18:16:25
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce