Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bůček na grilu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme pěkně prorostlý bůček
světlé pivo,sůl,2lžíce ostré hořčice a nějaké čerstvé bylinky

Z bůčku nakrájíme tenké plátky,jemně naklepeme,okraje nařízneme vložíme do marinády (do piva nasypeme sůl,nasekané bylinky a přidáme hořčici)a necháme v ledničce odležet,potom maso osušíme a prudce opečeme.Pak zvolna dopékáme a potíráme zbylou marinádou.



Nejlepší jen tak s chlebíkem:-)
autor: Andělka    Poslední změna: 16.10.2007 23:14:08
Předchozí článek Surimi pomazánka Další článek Kuřecí v listovém těstě
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×