Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Kuřecí maso, smetana, žampiony a BILE VINO

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky,nebo kostičky,nebo třeba kolečka:) Jak se vám líbí víc...dáme do misky a okořeníme. K tomuto receptu používám provensálské a italské bylinky(koření) + trochu worchesteru a soji a taky kapku oleje,aby se nám to spojilo...zatím odstavím do lednice a pokračuji v žampionech. Takže zpěním trochu cibulky a na to vysypu plechovku žampionů(nejdřív je propláchnu)a promíchám.Po chvilce podleju bílým vínem a dusím do měkka. Vínem nešetřím, protože to má pak skvělou chuť. Když jsou už podušené,tak přidám naložené maso a promíchám a opět podusím,zase přidám vínečko.(celkem mi na to padne tak asi 3-4 dc)No a nakonec,když už je maso hotové,tak zaliju smetanou na vaření a ono to udělá výbornou omáčku. Potom dochutit podle vašich chuťových pohárků...já osobně nedochucuji ničím.
No a příloha už je na vás...já ráda vařené brambory:)
Dobrou chuť.
autor: Lenunka    Poslední změna: 26.09.2007 13:41:33
Předchozí článek Grilované uzené koleno Další článek Oběd takřka bez námahy:)
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×