Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: maso a brambory zapečené se šlehačkou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Plátky masa(kotleta,vepřové řízky,nebo kuřecí)
Brambory
šlegačka

Maso naklepeme,osolíme,opepříme a zprudka opečeme na oleji.Vyjmeme.
Brambory nakrájíme na tenké půlkolečka,přidáme drcený kmín ,sůl a trochu podravky,promícháme,dáme do poloviny pekáče,na druhou půlku dáme orestované maso,přikryjeme a pečeme v troubě.Až začnou brambory měknout,zalijeme šlehačkou a odkryté pečeme až se šlehačka srazí.

Jdou i různé obměny,záleží na fantazii
autor: Silvinka    Poslední změna: 23.08.2007 10:44:52
Předchozí článek KUŘECÍ RARÁŠCI Další článek Kuřecí řízky se smetanou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×