Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vepřová kýta na kari s hráškem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
500g vepřové kýty, 1 velká cibule, kari koření, mletý pepř, hovězí bujon, sůl, 150g mraženého hrášku, cca 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění, 2 lžíce kečupu nebo raj.protlaku, olej

Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou kýtu a opečeme, osolíme, opepříme a přidáme kari(cca půl kávové lžičky).Lehce zpěníme a zalejeme bujonem, dusíme až je kýta měkká.Zahustíme moukou rozšlehanou ve vodě a přidáme kečup nebo protlak, provaříme, chvíli před koncem přidáme hrášek.

Jako příloha rýže, těstoviny, gnocchi...

recept je z MMB, nam to chutnalo, vynechala jsem ale kečup
autor: chezzie    Poslední změna: 03.05.2013 13:20:41
Předchozí článek Čínské placky Další článek Kuřecí prsíčka pod celerovou peřinkou
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×