Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Kuřecí kapsa z listového těsta

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Návod jsem obšlehla z časáku Pošli recept. Je to fakt rychlovka a moc dobře chutná. :-)

Kuřecí řízky naklepat, osolit, okořenit (já dala provensálské koření) a zprudka opéct z obou stran na pánvi, jen chviličku. Listové těsto rozválet na obdélníky, dostatečně velké. Na ně položit dva plátky sýru, na to položit řízek, na řízek ještě anglickou slaninu nebo šunkový salám a nahoru tři hrubé plátky hermelínu. Listové těsto přeložit na půl a po okrajích přimáčknout, aby nevytekl sýr a péct na zhruba 175 stupňů do růžova.

Bála jsem se, že to bude dost suché, ale ten hermelín se krásně rozpustil a uvnitř pak byla jakoby sýrová majda. Je to megajednoduché jídlo a přitom jsme si fakt pochutnali. :-)



autor: Evulik25    Poslední změna: 04.03.2013 10:05:45
Předchozí článek marocké kuře Další článek kuřecí na pivě
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×