Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Krůtí a´la zvěřina pro Tygřímámu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
V podstatě dělám krůtí maso stejně jako zvěřinu - za prvé je dostupnější a pak taky levnější. Dá se použít i hovězí. Takže:
maso nakrájím na větší kostky, naložím do marinády (olej, brusinky, trochy solamylu, sůl, a hlavně koření na divočinu nebo zvěřinu - nějaká kupovaná směs), nechám odležet do druhého dne
na oleji nebo másle osmahnu cibulku, trochu kořenové zeleniny, pak přidám maso, nechám zatáhnout, podleju vodou (nemusí být moc, omáčka je pak lepší a hustější), osolím, přidám trochu brusinek (můžou být i švestková povidla nebo rybízová marmeláda, ale brusinky jsou nejlepší), koření na zvěřinu, může být i trocha červeného vína. Dusím doměkka, pak vyndám maso a rozmixuju zeleninu, dochutím pokud je potřeba, přidám trochu červ. vína, zahustím (strouhaný perník nebo klasicky jíška), vrátím maso, prohřeju
podávám se šťouchanými brambory a brusinkami
 
 
 
autor: Kacatko    Poslední změna: 26.01.2010 08:20:29
Předchozí článek Drůbeží roláda bez rolování Další článek Vepřová panenka s bazalkovou omáčkou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×