Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Medailonky Šumava

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience: vepřové maso, žampiony, smetana ke šlehání (230-250 ml), tvrdý sýr, hladká mouka, sladká paprika, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, česnek, sůl, pepř, olej Postup přípravy: Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Smícháme hladkou mouku, sladkou papriku a pepř a v této směsi maso obalíme. Zprudka opečeme na oleji na pánvi. Maso uchováme v teple. Ve výpeku orestujeme žampiony, nakrájené na plátky. Do pekáče vložíme maso na ně naskládáme orestované žampiony a posypeme nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali sójovou omáčku a hořčici. Zakryté dáme zapéct. Omlouvám se, jestli se tento recept už zde vyskytl, nemám čas vše pročíst. Tohle je mé totálně zamilované jídlo, určitě vyzkoušejte, nebudete litovat. Nejraději si to dáváme s bramborovou kaší. :-)
autor: Evulik25    Poslední změna: 14.01.2010 11:27:19
Předchozí článek Vepřová panenka s bazalkovou omáčkou Další článek Kuřecí gyros Korfu
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×