Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Rybička

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Tento recept jsem si vymyslela sama.Když jsem vytahovala z mražáku Pangase upoutali mě krabí tyčinky.
Na dno pekáčku jsem dala směs jak na lečo-papriky,cibuli,rajčata.Osolila opepřila.Na to jsem dala zavitky z Pengase.Toho jsem pokapala citronem,osolila,opepřila.Rozpulila na tenčí pásky do kterých jsem zabalila krabí tyčinku.Co nedrželo spíchla jsem páratkem.Dala do pekáčku a už jen na každý závitek dala kousek másla.Nesmí se tam dát žádná voda.Ryba jí hodně pustí.
Překvapilo mě,že to pěkně drželo pohromadě a dalo by se to jíst i studené.


autor: Honafa    Poslední změna: 13.07.2009 16:07:09
Předchozí článek VEPŘOVÉ PLÁTKY DELICATES Další článek BŮČEK V OSTRÉM ZELÍ
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×