Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Sečuán

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Nevím sice co to je ani jak to vypadá,ale včera jsem to udělala na oběd.Tak kdo zná ten pravý tak snad promine.
Znám to jen z popisu manžela.Ve Švédsku to jedí pořád.
Na pánev dám lžící cukru,ohřeju,přidám lžíci citronové štávy,2 lžíce oleje a udělám tak teplý nálev.V něm podusím směs zeleniny-mrkev,zelí,porek,papriky.Pak to osolím a opepřím a dám do misky.
Na tu samou pánev potom dám opět olej a na něm podusím cibuli a orestuji zprudka maso.To jen osolím a opepřím a přidám lžíci hořtice.Nechám ho potom ještě podusit.Nemusí to mít hodně štávy.Nedolívám žádnou vodu,jen hlídám at se to nespálí a trošku té štávy tam je.
Pak se k tomu přidá ta zelenina a je to.My jíme s rýži,ale i s hranolkama to muže být super.




autor: Honafa    Poslední změna: 11.03.2009 11:12:11
Předchozí článek Kuře "Jak ho máme nejradši" Další článek KUŘECÍ ČÍNA
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×