Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vepřové kostičky v cuketě

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Pro dva: Jednu střední cuketu důkladně omyjeme, podélně rozkrojíme tak, aby pak obě půlky hezky ležely, středy vydlabeme lžící, opět opláchneme a necháme trochu změknout ve vařící vodě (stačí jen zalít vařící vodou, už se nemusí vařit). Mezitím si na pánvi osmahneme více okořeněné vepřové kostičky (cca 300g) a když už skoro budou, odstavíme. Cukety vyjmeme z lázně a do vydlabaného středu navršíme hotové maso. Zasypeme nastrouhaným eidamem a dáme na přibližně 20-30 minut zapéct do trouby při 150 stupních.
Celé jídlo si bohatě vystačí, nemusí se podávat už žádná příloha, jen nějaká omáčka, jako tatarka nebo zakysaná smetana (nebo mix).
Jednoduché a rychlé.
autor: BarčaKa    Poslední změna: 20.02.2009 12:16:12
Předchozí článek Masové kuličky v rajčatové omáčce Další článek brambory s kysanym zelim a
masem(versackovy brambory)
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×