banner

Postup

Po uspěchu s jablíčkama ,mě napadl ještě jeden recept.


Moje mamka dělávala moc dobrý zelnný salát.Jenže se to muselo hlídat a míchat.Proto mě napadlo udělat ho v pekárně.


Tak,že hlávku zelí kolem kila,nakrájet na co nejjemněji,nasypat do pekárny a přidat asi pul hrnku vody,lžíci cukru,citronovou štávu,sul,kmín.


A nechat to udělat na program marmeláda.Bylo to přesně tak jak to mělo být,ještě trošku křupavé na skus.


Jedli jsme to teplé,ale druhý den studené to bylo dokonalé.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hrnečkový smažák

Zelíčko z domací pekárny - diskuze

Tak zeli do pekarny to by mne vazne nenapadlo.Jsi fakt dobra ze mas odvahu takle zkouset novy veci.Tohle bych se taky rada naucila
Gábi,tos to tam nechala celou tu hodinu????
Ty za chvilku budeš v pekárně i čaj

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40