banner

Postup

350 ml mléka


2 lžíce oleje


650 g hladké mouky


1,5 lžičky soli


1,5 lžičky cukru


1/2 kostky droždí


Po zaznění signálu drcený kmín.


 


Chleba lze péct v pekárně a jste bez práce. Nebo pekárna zmákne těsto, z něho vytvarujete bochník, který necháte cca 10 minut ještě nakynout, potřete olejem nebo slanou vodou a pečete cca 30 - 40 mniut na 170°C

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

dietní banánová zmrzlina

Následující recept:

kuřecí na pivě

Sedlácký chléb - diskuze

a když v pekárně tak na jak dlouho a jaká váha?
Na řezu vypadá moc pěkně. Zkusím.

Nepečeš v pekárně?

Já už podle receptu jedu chleba minimálně. Dávám vždy 350ml vody nabo mlíka, půl kila mouky ( většinou nějaký mix s chlebovkou ) dochucovadla a pulku kostky droždí. Program rychlý. Vždy je jiný a vždy dobrý.

Přichazuju co je doma - zrní, rozinky, švestky, cibuli, česnek, brambory, ořechy zkoušela jsem i s roškvařenou slaninkou

tož proč ne?

taky můžu zkusit.
ten vypadá dobře

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40