banner

Postup

Ja nic neměřím ani nevážím tak jsou suroviny jen orientační.
Asi 250ml podmáslí,nebo kefíru,nebo tak něčeho.Asi 300g mouky,pul sušeneho droždí,lžička cukru a lžíčka soli.Trošku jsem naředila mlíkem a trošku jsem tam dala oleje.Tak asi 2 lžíce.Nechala jsem to vymíchat pekárnou.
Potom jsem to rozválela ,nakrajela na čtverečky na ně položila plátek šunky a plátek sýru.Bylo všechno přibližně stejně velké.Zarulovala jsem to.Potřela mlíkem se solí a upekla.
Těsto,na to,že v něm nic není je překvapivě dobré.Chutná jak těsto na kupované anglické rohlíky.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

testoviny rychlovky

Následující recept:

rychly segedin

Podmáslové rohlíky - diskuze

Jsou výborné, vlastně už nejsou.Dva jsem naplnila meruňkovou marmeládou a také neměly chybu
Vypadá to dobře,vyzkouším
Právě jsem z civilizace přivezla podmáslí.Už se na ně těším.
Tak to vypadá zajímavě,zkusím to někdy v blízké době udělat k večeři.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 41 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici