banner

Postup

260ml vody, 2 lžičky cukru, 25g droždí, 60ml oleje, 2 lžičky soli, 2 lžíce Bramboráku v prášku, lžičku drceného kmínu, 100g pšeničné chlebové mouky a 380-400g hladké mouky a hromadu nasekaných oliv (zelených)

Přísady dáváme jako obvykle,nejdřív tekuté,potom zbytek..program těsto (olivy můžete přidat hned do pekárny,nebo až budete tvarovat bagetky)nechat chvilku (15min)kynout na plechu,potřeme vajíčkem a šup do vyhřáté trouby:-)
200stupňů 15-20minut

Sdílejte stránku

Následující recept:

Malinové muffiny

Olivové bagetky - diskuze

Díky za tento recept i za tu polívku
Právě jsem je upekla a jednu ochutnala.Je to dobrota,nemá chybu.
Děkuju hrozně moc,olivy milujeme.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici