banner

Postup

250ml vlažné vody
100g změklého másla
1 lžička soli
500g polohrubé mouky
1 kostka droždí

Pekárna udělala těsto.To jsem rozdělila na 15 kousků,z těch vytvarovala bochánky,položila na plech vyložený pečícím papírem.Nechala jsem půl hodiny kynout,pak pomašlovala vajíčkem a posypala sezamem a lněným semínkem.
Pekla jsem 20 minut na 220st.
Chuťově jsou super.To máslo jim dodá jemnost.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Sýrová roláda

Máslové bulky - diskuze

Kde se kupuje ten posyp-lněné semínko atd?A pražíš ho předem?
teda jak od pekařky,vypadají užasně,chválím,už se těším až si je udělám
určitě zkusím..
Máslo jaké(hera,flora nebo klasické máslo)?
Ty jo to vypadá strašně jednoduše,že bych taky zkusila????Nemám pekárnu,povedou se mi??

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40