banner

Postup

Těsto-zhruba 500g mouky,150ml mléka,50ml oleje,50ml vody,lžička octu,lžíce cukru,lžička soli,droždí.


Těsto udělá pekárna.


Myslím,že těsto není tak důležité jak potom zpracování.


Těsto jsem rozdělila na x malých bochánku.Každý bochánek jsem vyválela na placičku a tu potom zarulovala a vytvořila rohlík.Před pečením jsem ho potřela šlehačkou.Po upečení hned jsem potřela studenou vodou.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Marokánky

Následující recept:

Zimní dortík

Domací karlovarské rohlíky - diskuze

gááááábi a dáváš hladkou mouku? a kolik droždí a neříkej od oka, nutně potřebuju vidět kolik, už mám mokrý věci v pekárně, prosím prosím

tož já je taky udělám

Já tedy někdy dělám \"rohlíkový chleba\". Prostě neušulám z těsta 12 rohlů, ale jednu hrču a máme to jako takový bílý chleba.
Miluju karlovarské rohlíky
Ja jsem do těsta dala ještě trošku tymiánu a kmínu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40