banner

Postup

Těsto mi udělala pekárna.Suroviny jsem vkládala v tomto pořadí:


230ml vlažné vody


1/2 lžíce octa


1/2 lžičky soli


500g hladké mouky


1/2 lžíce kmínu


1/2 lžičky cukru


1 kostičku droždí


Po zapípání jsem přidala 1 lžíci provensálského koření a 1 lžíci pažitky(z mrazáku).


Když těsto vykynulo,stvořila jsem bochánek a pekla 45 minut na 220°C.


Výsledek je parádní a moc námn chutná.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pórková s mrkví

Následující recept:

Žebírka v zástěrce

Bylinkový chléb z pořadu Prostřeno - diskuze

Udelam na vikend

Az tu budou nasi
A nešel by upéct v pekárně, Aničko? A když dávám sušené droždí, kolik ho mám dát?
taky vyzkouším,ale až si dokoupím jednu metličku,kterou jsme omylem vyhodila
to jsem rada,ze se ti povedl.take zkusim

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici