banner

Postup

Těsto mi udělala pekárna.Suroviny jsem vkládala v tomto pořadí:


230ml vlažné vody


1/2 lžíce octa


1/2 lžičky soli


500g hladké mouky


1/2 lžíce kmínu


1/2 lžičky cukru


1 kostičku droždí


Po zapípání jsem přidala 1 lžíci provensálského koření a 1 lžíci pažitky(z mrazáku).


Když těsto vykynulo,stvořila jsem bochánek a pekla 45 minut na 220°C.


Výsledek je parádní a moc námn chutná.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pórková s mrkví

Následující recept:

Žebírka v zástěrce

Bylinkový chléb z pořadu Prostřeno - diskuze

Udelam na vikend

Az tu budou nasi
A nešel by upéct v pekárně, Aničko? A když dávám sušené droždí, kolik ho mám dát?
taky vyzkouším,ale až si dokoupím jednu metličku,kterou jsme omylem vyhodila
to jsem rada,ze se ti povedl.take zkusim

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40