banner

Postup

150 g vařených, nastrouhaných brambor, 1/2 lžičky cukru krupice, 1 vejce, 300 ml vlažné vody, 7 g droždí, 2 lžičky soli, 630 g hladké mouky, 25 ml másla .... Do pekárny dáme všechny ingredience, nejprve tekuté a potom ostatní, dáme program těsto a necháme kynout.
Pak z těsta uděláme bochník, dáme na plech, necháme ještě vykynout, potřeme slanou vodou a dáme péct do předehřáté trouby.
Bramborový domácí chléb pečeme asi 50 minut na 170 °C.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Salát s rukolou

Následující recept:

Kokosové mufiny

Bramborový chleba - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40