Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Briošky

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Dělala jsem žemlovku a na ní jsem si vytáhla z mražáku jablečné pyré,které si sama dělám.Když mi někdo dá hodně jablek.Stejně dobře poslouží i jablečná přesnídavka,nebo jablečný mošt.
200ml-jablečného pyré
100ml mléka
asi 5 lžíc cukru,sul
droždí
500g hladké mouky(nebo podle hustoty
a 2 vajíčka
Všiměte si,že tam je minimum cukru a žádný tuk.Pekárna udělala těsto.Já jsem pak dělala hady a ty zakroutila do tvaru briošek.Potřela mlékem a šup do trouby.Z pulky těsta jsem udělala obří briošku,dala do dortové formy a upekla vlastně mazanec.
Bylo to všechno výborné a druhý den užasně vláčné.Vubec to neztvrdlo.






autor: Honafa    Poslední změna: 13.10.2009 10:58:37
Předchozí článek Helenské rohlíčky Další článek Svačinka do školy
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×