Recept: Houskové knedlíky z pekárny

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
250 ml mléka
1 vejce
500 g hrubé mouky
1 lžička cukru
1 lžička soli
1 lžička sušeného droždí neo 1/4 kostky čerstvého
3 hrsti kostek z housky nebo rohlíku
Pekárna ETA - program těsto. Nechat proběhnout celý program, pak vyklopit na vál, vyválet knedlíky (dle velikosti hrnce), nechat 10 minut kynout a dát vařit na cca 20 minut do vroucí osolené vody, po 10 minutách otočit. Po vyjmutí propíchat, aby se nesrazily
autor: handejs    Poslední změna: 25.03.2009 10:31:44
Předchozí článek "BLBOUNY" z pekárny - sladké kynuté knedle Další článek DOMÁCÍ NUDLE Z PEKÁRNY
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce