Recept: Bolonské rohlíky

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Těsto
300ml mléka
50ml oleje
lžička cukru
lžíce soli
500g mouky
sušené droždí

Těsto je třeba kontrolovat a bud přidat mouku,nebo trošku vody.Tak jak u všeho.

Nápln-mleté hovězí podusit na cibuli,přidat stroužek česneku a celý rajský protlak.osolit,opepřit.Nedolívat vodu at to není řídké.Tak pěkně pomaličku dusit a hlídat at se to nepřipálí.Nechat vychladnout a přidat do masa nastrouhaný tvrdý sýr.
Potom plnit-bud rohlíky,nebo udělat rovnou závin.
Před pečením potřít vajíčkem do kterého jsem přidala trošku soli.






autor: Honafa    Poslední změna: 11.03.2009 11:21:26
Předchozí článek Uzlíky Další článek Zamotané koláčky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce