banner

Postup

Jahody ( cca 1 kg)


cukr (cca 350 gr)-podle chuti


30% šlehačka 250 ml


2 bílky


 


Očištěné a omyté jahody smícháme s cukrem a rozmačkáme.


Zvlášt si ušleháme šlehačku do které opatrně vmícháme ušlehaný sníh ze dvou bílků. Nakonec lehce vmícháme rozmačkané jahody. Nadýchanou směs vlejeme do cca 1 litrové nádoby a dáme zmrznout.


Zmrzlina je výtečná

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Čokoládové rohlíčky

Následující recept:

Další dávka receptů pro DP

Jahodová zmrzlina - diskuze

Mňááááááááá. Ty dáváš samé luxusní recepty
mňam

to foto je Tvoje?

Vypada totiz jak z fotobanky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici