banner

Postup

Jahody ( cca 1 kg)


cukr (cca 350 gr)-podle chuti


30% šlehačka 250 ml


2 bílky


 


Očištěné a omyté jahody smícháme s cukrem a rozmačkáme.


Zvlášt si ušleháme šlehačku do které opatrně vmícháme ušlehaný sníh ze dvou bílků. Nakonec lehce vmícháme rozmačkané jahody. Nadýchanou směs vlejeme do cca 1 litrové nádoby a dáme zmrznout.


Zmrzlina je výtečná

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Čokoládové rohlíčky

Následující recept:

Další dávka receptů pro DP

Jahodová zmrzlina - diskuze

Mňááááááááá. Ty dáváš samé luxusní recepty
mňam

to foto je Tvoje?

Vypada totiz jak z fotobanky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40