Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pngasius na zelenině

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Na másle osmahnu mraženou zeleninku a nechám chvíli podusit potom přihodím filety z pangasa opržím z obou stran a podliju a nechám dusit.
Pangasa si ráno pokapu olivovím olejem ,trochu podravky bez glut. špetku rybího koření ( mám fírské koření na rybu- je strašne chutné ) a špetku soli. Podávám s br. kaší a s malou se můžeme utlouct
autor: adrinka    Poslední změna: 01.06.2009 18:19:34
Předchozí článek kuře s rýží na sladko Další článek Těstoviny se sýrovou omačkou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×