banner

Postup

Na másle osmahnu mraženou zeleninku a nechám chvíli podusit potom přihodím filety z pangasa opržím z obou stran a podliju a nechám dusit.
Pangasa si ráno pokapu olivovím olejem ,trochu podravky bez glut. špetku rybího koření ( mám fírské koření na rybu- je strašne chutné ) a špetku soli. Podávám s br. kaší a s malou se můžeme utlouct

Sdílejte stránku

Následující recept:

Meduňkový syrup

Pngasius na zelenině - diskuze

no uplne se mi sbihaji sliny

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40