banner

Postup

Suriviny:


Hlávkové zelí (půlka většího nebo malá hlavička)


Anglická slanina


Sůl,pepř,kmín


Malinko sádla


Uvařené nudle nebo halušky


 


Postup:


Hlávkové zelí pokrájím na nudličky,zbavím ho tvrdých silných prostředků.


Na špetce sádla osmahnu pokrájenou na nudličky anglickou.Na to hodím pokrájené zelí.Pak přidám kmín dle chuti.Nepodlívám ničím,jen nechám takto dusit.A každou chvilku promíchám.Je to hotové,když je zelí měkké.Jak kdo má rád.A smíchám s uvařenými těstovinami.


 


Je to asi "divný recept",ale nám to strašně chutná a kdo už zkusil,taky chválil..

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Buchty jako od babičky

Následující recept:

KAKAOVÉ ŔEZY

Rychlý levný oběd: - diskuze

vypadá to skvěle vyskouším.
taky vyzkoušíme
Někdy příští týden vyzkouším, vypadá to lákavě.
Moje mamka to delavala taky, jen to jeste dala zapect do trouby a polela rozslehanym vejcem a bylo to docela dobry. Jen muj manizlek, jak se rika, by to nedal do huby.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40