banner

Postup

250ml mléka


1/2 hrnku polenty


kousek másla


sůl


pepř


trošku sýra( parmazán, gouda )


špenát( používám mražený listový, čerstvý je nejlepší ) asi 150g


červená cibule


6 vajec


125ml smetany


100g sýra nejlépe kozí, ale nahrazuji někdy goudou


 


250ml vody a mléko přivedeme k varu,pomalu přisypávat polentu a hodně míchat aby nezhrudkovatěla,chvilku povařit,do horké polenty vmíchat máslo, parmazán, osolit, opepřit dle chuti. Nalejeme do formy, nahoru rozložíme špenát, kousky cibule, a zalejeme vajíčky rozmýchanými ve smetaně a trošku osolíme, nahoru dáme sýr a šup do trouby:-) Dobrou chuť

Sdílejte stránku

Polentový koláč se špenátem - diskuze

suroviny

V seznamu surovin je pouze mléko a v postupu voda a mléko. Kolik čeho tam teda patří? Děkuji.
mňam,určitě vyzkouším

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40