banner

Postup

250ml mléka


1/2 hrnku polenty


kousek másla


sůl


pepř


trošku sýra( parmazán, gouda )


špenát( používám mražený listový, čerstvý je nejlepší ) asi 150g


červená cibule


6 vajec


125ml smetany


100g sýra nejlépe kozí, ale nahrazuji někdy goudou


 


250ml vody a mléko přivedeme k varu,pomalu přisypávat polentu a hodně míchat aby nezhrudkovatěla,chvilku povařit,do horké polenty vmíchat máslo, parmazán, osolit, opepřit dle chuti. Nalejeme do formy, nahoru rozložíme špenát, kousky cibule, a zalejeme vajíčky rozmýchanými ve smetaně a trošku osolíme, nahoru dáme sýr a šup do trouby:-) Dobrou chuť

Sdílejte stránku

Polentový koláč se špenátem - diskuze

suroviny

V seznamu surovin je pouze mléko a v postupu voda a mléko. Kolik čeho tam teda patří? Děkuji.
mňam,určitě vyzkouším

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici