banner

Postup

Potřebujeme: 1 kg kynutého těsta, 600 g lilků, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 1/8 l olivového oleje, 250 g rajčatového protlaku, 240 g kapií v oleji, 100 g másla, 150 g černých oliv, lžíci provensálského koření, 150 g strouhaného parmezánu.
Připravíme si kynuté těsto, rozválíme na vymaštěném plechu. Lilky nakrájíme na centimetrová kolečka, osolíme, necháme 30 min. stát. Česnek oloupeme a drobně posekáme. Lilek osušíme, opepříme a opečeme v oleji po obou stranách. Těsto potřeme protlakem, rozložíme lilky a mezi ně rozložíme na nudličky nakrájené papriky a olivy, posypeme vločkami másla, okořeníme a posypeme sýrem. Pečeme 35 min. při 200°C.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Salát ze špenátu

Následující recept:

Mořská pizza

Lilková pizza s olivami - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici