Recept: Langoše
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
500 g hladké nebo polohrubé mouky
25 g droždí
lžička cukru
4 dl mléka
sůl, olej na smažení
Z droždí,cukru a části vlažného mléka necháme vzniknout kvásek. Pak zaděláme hladké těsto a necháme ho vykynout, až zdvojnásobí svůj objem. Těsto pak rozděláme na malé bochánky a necháme ještě kynout. Bochánky rukama roztáhneme na placky a smažíme do zlatova ve fritovacím h. Langoše pokládáme na papírové ubrousky a necháme okapat. Langoše podáváme na sladko nebo na slano dle chuti (např. česnek utřený se solí, str. sýr, kečup nebo jen se zakysanou smetanou.
Fotogalerie
Předchozí recept:
Pro milovníky oliv
Následující recept:
Hnízda s kuřecím masem
Langoše - diskuze




Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?
11 %
32 hlasů
14 %
41 hlasů
56 %
165 hlasů
8 %
22 hlasů
5 %
14 hlasů
6 %
19 hlasů
Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků