banner

Postup

Suroviny:

1 květák
2 vejce
2 lžíce krupičky
olej na smažení
strouhanka do směsi
strouhanka na obalení

Postup: květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Slijeme vodu, květák rozmačkáme, přidáme strouhanku, mouku, vejce, pepř a sůl. Hmotu promícháme a tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem a tatarkou.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Rychlé svatební koláčky

Následující recept:

Omeleta z knedlíků

Květákové karbanátky - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40