banner

Postup

ryze, cocka, ruzne druhy testovin (spagety, vrtule, kolinka), rajcata, rajcatovy protlak, cibule, cesnek, ocet, sul, pepr, kmin, chilli

Uvarime za hrst z kazdeho druhu testovin. Cocku uvarime do polomeka a scedime. Premyjeme ryzi, osmahneme trochu na oleji, pridame cocku, zalijeme vodou a uvarime do meka.
Nadrobno nakrajeny cesnek osmahneme na oleji do zlata, zalejeme ve vode rozmixovanymi rajcaty, pridame asi pul dl octa, lzici protlaku, sul, kmin, pepr a chilli podle chuti. Varime na mirnem ohni do zhustnuti.
Cibuli nakrajime na prouzky a osmazime na oleji do zlata.
Servirujeme nasledovne: Na talir dame ryzi s cockou, navrch testoviny, zalijeme rajcatovou omackou a posypeme cibuli.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Masová bábovka

Následující recept:

SVATEBNÍ KOLÁČKY

Koshery - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici