banner

Postup

houby (množství dle chuti, mohou být čerstvé i mražené), cibule, paprika (nejlépe světle zelená, cca 1ks - dle chuti), brambory, koření - sůl, pepř, paprika (může být i trošku pálivé), drcenný kmín, trošku mouky na zahuštění


Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nákrajenou cibuli, přidáme houby, osolíme a přidáme trošku drcenného kmínu a krátce podusíme. Přidáme na kousky nebo tenké proužky nakrájenou papriku a ještě chvíli dusíme. Až je změkne přidáme na kostičky nakrájené brambory, zasypeme sladkou paprikou, příp. i troškou pálivé, osolíme a zalijeme vodou. Povaříme, až jsou brambory měkké zahustíme trošku hl. mouky rozmíchané vr studené vodě. Množství a konzistenci zhruba tak jako když děláte bramborový guláš :o))
Tento gulášek máme moc rádi, podáváme s pečivem a je opravdu výborný!!!
Dobrou chuťku přejeme :o)))))

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Bramborový guláš

Následující recept:

Listový nákyp

Houbový guláš - diskuze

Hhhmmm,houbičky milujeme a strašně rádi je hlavně sbíráme.Takže už aby byla houbařská sezóna a mohli jsme kuchtit

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40