Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Houbový tatarák

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Houby (nejlépe hřibovité) osmahnout a vydusit na troše oleje, ochutit drceným kmínem, solí a pepřem.
Zchladlé rozmixovat a dochutit najemno nakrájenou cibulí, hořčicí, česnekem a kečupem.
Podávat nejlépe na topince potřené česnekem. (Možno jakkoli ozdobit zeleninou, např. rajče a cibule.)
Fotku nemám, snad ani není potřeba, upřímně řečeno, právě lákavě a exkluzivně to nevypadá, ale je to dobrota. (Kdo by přece jen potřeboval vizualizaci, na pohled se tomu velmi blíží "plínkové naděleníčko". )
autor: Renča    Poslední změna: 14.11.2009 10:16:54
Předchozí článek Bramborové placky se sýre Další článek Brambory zapečené se sójovým granulátem
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×