Psací a kreslící potřeby Stabilo

Ergonomické plastové pero                                                                

Ergonomická plastová tužka

 

Ergonomická tužka se zářezy

Ergonomické pastelky se zářezy

Silné trojhranné pastelky

Pastelko-vodovko-voskovky

Nezničitelné ergonomické fixy

Trojhranné fixy

Fixy Cappi na chytrém kroužku

Diskuze » Poradna »
Sdílejte článek
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Komerční sdělení

Psací a kreslící potřeby Stabilo - diskuze

  • Pro Ríšu je zřejmě nejpřitažlivější plastové pero, to doslova "žere", máme z tohoto důvodu již asi páté. 
    Calamity J.   | 23.11.2013 19:07:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Jednoznačně trojhranné silné pastelky - nelámou se a mají syté barvy. Žádné jiné pastelky tahle prima nejsou - ani české.
    S perem tak dobrou zkušenost nemáme - paní učitelky je klukům v podstatě zakázaly, protože píší moc tlustě.
    Sunny   | 22.11.2013 17:26:12
    Reagovat | URL příspěvku
  • Zatím u nás vedou trojhranné pastelky. Ale máme i nezničitelné fixy a musím říct, že teda fakt vydrží všechno. A samozřejmě už na děti čekají i ergonomická pera :)
    nadule1   | 22.11.2013 15:26:42
    Reagovat | URL příspěvku
  • Psací a kreslící pomůcky Stabilo používá Danielka denně. Nedáme na ně dopustit. I paní učitelka je ve škole chválila.
    tygřímáma   | 22.11.2013 15:23:33
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekVšechny diskuze

Poradna

Dobrý den, paní doktorku. Chci se zeptat, před 2 měsíci jsem vysadila antikoncepci. Poslední menstruace přišla 23.2.2017 a trvala až do 28. Měli jsme pak s přítelem několik nechráněných styků. Menstruace se dostavila až dnes, ale barva je až tmavě hnědá a velice slabá. Chci se zeptat, zda to může být příznak těhotenství. V příloze zasílám foto menstruačního kalendáře. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud se menstruace dostavila dnes, je to v podstatě v termínu. Cyklus 28 dní +-7 je stále ok. Takže těhotná být můžete, nicméně pokud je menstruace normální intenzity, pravděpodobné to není. Pokud ale menstruace bude mít netypický průbeh, pak si raději udělejte těhotenský test.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | 24.03.2017, 16:20
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce