Inzerce
Inzerce
Inzerce

Za jak dlouho od okamžiku vysazení antikoncepce, nebo co jste začali "pracovat" na miminku, jste skutečně otěhotněla?

Podruhé vyhlašujeme anketu na toto téma. Jak dopadla minule?

Ze 143 účastnic jich 30 % otěhotnělo hned následující měsíc, 20 % do 3 měsíců, 16 % do půl roku, 12 % to trvalo do roka, 11 % více než rok a 11 % otěhotnělo metodou IVF.

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Komentáře k anketě: Rychlost otěhotnění - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
  • zajímavé, doporučím kamarádce
    parabolka   | 19.03.2014 19:23:41
    Reagovat | URL příspěvku
  • my na miminku nepracovali, ale ze zdravotních důvodů jsem musela vysadit HA. Chránili jsme se "přerušovací" metodou a jednoho dne se prostě stala nehoda :) Hned jsem byla těhotná, což jsem sama poznala ještě dřív, než jsem si udělala těhotenstý test. Ten to potom jenom potvrdil :)
    Gastrica   | 22.05.2012 07:59:47
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×