banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Zvěřina - diskuze

19 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jíte zvěřinu? A proč případně néééé?Já ji mám moc ráda, je to lahůdka. Alespoň pro mně
Zvěřinu mám ráda. Dokonce jsme jezdili každým rokem na zvěřinové hody do jedné restaurace, ale bohužel už tu restauraci zrušili.
Včera říkali, že jsou kanci přemnožení a že zvěřina je cenově nastejno jako vepřové, tak mám v plánu kousek koupit. Já jí mám moc ráda, manžel ne, takže si jí většinou dávám v restauraci.
@Dana S JJ. musím potvrdit. V makru jsme kilo srnčího na guláš (mraženého) koupili za cca 200Kč - což při dnešních cenách je srovnatelný s prasátkem...
@JitkaB Tak to je super. Pošlu si tam pro něj švagra Díky.
@Dana S Tahle reportáž mě inspirovala k dotazu
@tygřímáma Já jsem si to myslela
já zvěřinu miluju..úplně jiná chuť masa mňám
Já ji miluju, ale nemám ji moc často. Každý rok se těším jak malá na myslivecký táborák http://cestovani.g6.cz/myslivecky-taborak-v-horni-cermne na který chodím už od nepaměti.Jinak jsem včera poprvé vařila srnčí guláš (v Makru měli akci na zvěřinu, tak jsme neodolali) a dopadlo to moooc dobře
Jíme miluji ji jí.Často jsem vařila jak byl Martin doma. Nejčastějí asi jelení guláš.Ale i třeba na nový rok-srnčí se svíčkovou omáčkou.Jak ji máš nejraději ty a z jakého zvířete?
@Honafa Miluju dančí maso. Takový tatarák - tečou mi sliny. Celkově mám zvěřinu ráda. Nedávno o tom mluvili v Sama doma, že je to ohromně zdravé a dietní maso. Jediné co nemusím je bažant a divoká kachna. Jako dcera myslivce mám ke zvěřině velmi kladný vztah již od raného dětství
Mam rada, ale neumim pripravit. Chodim na ni do restaurace.
jime, mame radi, ale mame ji spis vyjimecne...
míváme jehněčí, vždycky jednou za rok, půlku nebo celou ovci ... miluju s čerstvými bylinkami, olivovým olejem a citronovou šťávou ... mňam ... měli jsme minulý týden ... lahůdka ... taky jsme měli kančí, taky dobrý ... mám ráda, ale je těžší udělat ho dobře
Mám ji ráda, ale mám ji málokdy, záleží kdy ji má řezník. Ale srnčí guláš..mmm, nebo steaky z dančího na grilu...hned bych si něco dala :)
miluji, ale máme ji málo.Nedávno jsem dostala od kamarádky kus srnce a divočáka.A taky jsem z něj ochutnala škvarky- delikatesa.Ona má zásoby její otec je myslivec a oni skoro nic jiného nejedí.
Tak za lahudku bych to nemela,ale jim to.Musi se ale umet pripravit.Svagr je myslivec,ten to umi.Dela vyborny steaky.Gulas nejim ani normal.Obcas na oslavach delaji kance na ohni a to je moc dobry.
jím a ráda, i když moc často ne, spíš vyjímečně. O to víc si ji vychutnám.
jedinkrát v životě jsem měla kančí guláš - na plese :) Jinak nikdy nic. Nějak mě to neláká, tak to ani nekupujem a myslivce v rodině taky nemáme :)
máme jí rádi, dáme si ji rádi,ale nemáme ji jak sehnat.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40