banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Zmrazene maso - diskuze

7 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Kdyz mam v mrazaku syrove zmrazene jiz asi 2 mesice maso a ted ho rozmrazim:1./ mohu ho dat miminku, kdyz tam je jiz tak dlouho?2./ mohu si to maso rozporcovat primo pro mimiporce a znovu zamrazit?
Jsem stejného názoru jak ostatní. V mražáku maso v klidu vydrží a malej ho může. Znovu zamrazovat radši rozporcované né, ale když ho tepelně zpracuješ, tak malé porce zamrazit můžeš.
2 měs, je v pohodě, ale pokud jednou rozmrazíš, už musíš zpracovat, takže to uvař a pak zamraž, ale rozmrazit, rozporcovat a zamrazit to nedělej!!
Za 1. maso by mělo v mrazáku vydržet cca půl roku bez problémů, dva měsíce nic není.Za 2. již rozmrazené nikdy nezmrazuj! To radši předtím uvař a pak zamraz.
@iridales taky myslím..
@zuzka83 Jo, to jsem myslela, nejdriv samozrejme uvarit. Takze takto by se mohlo znovu zmrazit, jo?
@happy V tom není problém. Je to tepelně zpracované, už se tomu nic nestane, když se to znovu zmrazí. Horší by to bylo bez uvaření- to by bakterie mohly přežít úplně v pohodě.
@iridales tak tak

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

21 %
4 hlasy

79 %
15 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 19 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40