banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Zelí - diskuze

8 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jaké se jí u vás zelí?U nás se říká,že bíle je moravské ,a že pražáci a v čechách se jí vyhradně červené.Je to pravda?My jíme tak z 90 procent bíle a červené jen někdy.A když dělám to bílé tak hodně zahuštěné.V čechách prý se zas až tak nezahuštuje.
V Praze si pamatuji povetsinou bile, maximalne nekdy oboje. Mam radsi nezahustene
Většinou bílé,sterilované zelí,někdy zahušťuju,někdy ne,podle nálady,mám ráda i červené zelí,jíme oboje.Nevidím v tom rozdíl.Hlavně Bára zelí fakt miluje
Dělám bílé a zahuštuji taky bramborou
žiji v Čechách a častěji dělám bílé
Bílé hlavně, zahušťujeme sádlovou zásmažkou a to hodně červené dělám k uzenému masu:o)
Já dělám až na vyjímky bílé zelí a zahušťuju najemno nastrouhanou bramborou.Spotřeba zelí je u nás hrozně velká.Milujeme ho.
@tygřímáma Delame to uplne stejne..A cervene zeli jsme doma snad nikdy nedelali.
Já dělám asi častěji bílé než červené,ale nejraději máme tzv.senové to je ňamka.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40