banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Zelí - diskuze

8 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jaké se jí u vás zelí?U nás se říká,že bíle je moravské ,a že pražáci a v čechách se jí vyhradně červené.Je to pravda?My jíme tak z 90 procent bíle a červené jen někdy.A když dělám to bílé tak hodně zahuštěné.V čechách prý se zas až tak nezahuštuje.
V Praze si pamatuji povetsinou bile, maximalne nekdy oboje. Mam radsi nezahustene
Většinou bílé,sterilované zelí,někdy zahušťuju,někdy ne,podle nálady,mám ráda i červené zelí,jíme oboje.Nevidím v tom rozdíl.Hlavně Bára zelí fakt miluje
Dělám bílé a zahuštuji taky bramborou
žiji v Čechách a častěji dělám bílé
Bílé hlavně, zahušťujeme sádlovou zásmažkou a to hodně červené dělám k uzenému masu:o)
Já dělám až na vyjímky bílé zelí a zahušťuju najemno nastrouhanou bramborou.Spotřeba zelí je u nás hrozně velká.Milujeme ho.
@tygřímáma Delame to uplne stejne..A cervene zeli jsme doma snad nikdy nedelali.
Já dělám asi častěji bílé než červené,ale nejraději máme tzv.senové to je ňamka.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
4 hlasy

81 %
17 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 21 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40