banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ZAKYSANÁ SMETANA - diskuze

12 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
U nás se skoro vůbec nepoužívá. Začala sem ji dávat k zel.salátům a tam je to mnamka. Tak se ptám, kam všude ji \"nacpat\"?
lívanečky (palačinky) - borůvky (nejlépe, ale jde i jiné ov. a bprůvky můžou být zavařenina) a nahoru zakysaná smetana.. mnamjinak do ni pridavam cesnek a jím k pečeným (americkým) bramborám
Jo ještě mám pocit že jsem to dávala nakonec do kélovníku to byla taky bomba
segedin, fazolova polevka se zakysanou smetanou,bramborova s houbama kysana...rychle dobre...voda,fazole a nebo brambor ,houby,povaris do mekka s bonbkovymlistem,soli,celympeprem a novym korenim, zalijes smetanou a rovaris...v pripade potreby zahustis lehce moukou...mnammmmmmmm
Pouzivam casto a rada.Treba misto tatarky do salatu.A nebo moje oblibena omacka-zakysanka,maslo.cesnek,vyvar.Troska sunky,sul,pepr a je super omacka na spagety.
Zakysanku dávám do omáček , úplně na závěr než dávám na talíř. Pak do zeleninových salátu. A taky tam kde má být majolka a nebo tatarka tak na odlehčení.
Nastrouhám okurku na hrubo vymačkám šťávu osolím dám zakysanou smetanu stroužek čeneku trochu pepře je to bomba k vařeným bramborům jen tak lehká a svěží večeře tohle miluju
@Voraba Tohle taky zbožňuju.
@Voraba Dělám taky tak.
@Voraba Vidíš,na to jsem zapoměla.Dělám stejně,jen i tu štávu nechvám.Matěj to miluje.Dělám od mého těhotenství:-)
@Voraba Baru,ty jsi mě ale navnadila.Mňááááááááám
Já používám do jídla,třeba jen lžíci,někdy i celý kelímek.Kuře na paprice dělám ze zakysané.Do svíčkové dávám i zakysanou.Když dělám nějaké maso na kostky,třeba i se zeleninou,tak tam nakonec dám lžíci.Někdy třeba maso na žampionech a ke konci trochu zakysané.Ono to změní chuť a my to máme rádi.jednou za čas je to fajn.
Dávám do salátů,používám třeba na piškot,na dresingy.My jí milujeme i ochucenou třeba grankem nebo vanilkovým cukrem.U nás velmi oblíbený produkt.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici