banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vinná klobása - diskuze

9 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
hodně jste psaly,že ji děláte,jak ji připravujete,jen upečete???já to ještě nikdy nejedla,ale chtěli bychom ji zkusit.Díky
My klobásy můžeme i během roku všichni, ale na Vánoce je jíme snad pořád, zamotané do hada a obalené v trojobalu. Už se na ně moc těším, ty vánoční jsou mnohem lepší než přes rok a navíc si je každý rok děláme doma sami, je to taková rodinná událost, dělá se jich tak 30kg pro ceeeeelou rodinu a ještě si je dávám do mrazáku
koukám, že jsem vlezla do správného rubriky . My máme klobásku 25 k obědu a jen jí osmažím v troubě
zatáčím do hada nebo jen tak volně.Akdyž se mi chce tak ji vymačkám ze střívka a dělám jako karboše
Stočím do hada. Spíchnu špejšlí. Obalím v mouce a opeču na oleji.
Zatocim, ani nespichuju spejli. Jen dam na pekac vylozeny pecicim papirem a dam do trouby. Pecu doruzova, netrva to dlouho. Prebytecny tuk se vypece, nemame radi tucne. Jime k tomu br kasi. Ja jsem to taky neznala, jedla jsem to poprve az u tchyne. Ta ji teda smazi na oleji, nekdy i jako rizek. Ale to je na me strasne mastne
Zuzi, já jen také stočím do hada,spíchnu špejlí a peču na oleji v pánvi a k tomu kubu.. Sice se o štědrý den nemá obědvat, ale my si dáváme tuhle ňamku každý rok a chutí nám.. nijak se nepřecpeme, jen tak na chuť.. dobrou chuť
Ja je zapíkám do kynutého těsta.Mám pak obří kloobásové rohlíky.Krájím je proto na talíř na kolečka.Jednou jsem jednu poslala kámošce a ona jí snědla celou.Jak párek v rohlíku.To já bych umřela.Ale ona si pochutnala.
já buď dělám přírodně. Zatočím a opeču na oleji na pánvi. (Proti prskání mám tu síťku na pánev) a nebo obalím jako řízek. Taky jsem viděla na jedné ochutnávce že jí nakrájely na špalíčky (asi 2 cm) a vodili do rozpáleného friťáku. Měly z nich krásné opečené jednohubkové špalíčky.A moc dobré.
Zuzko,podle zdejších rad klobásu rozdělím na porce,zatočím do hada,spíchnu párátkem a peču na pečícím papíru v troubě.Otáčím.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40